Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim dalı..
24 Haziran 2022

WhatsApp Image 2019-05-22 at 10.30.28.jpeg

Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim dalı arasında 5 senedir devam eden işbirliği çerçevesinde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde psikolojik rehberlik ve danışmanlık öğrencilerinin hastanemizde yapmış oldukları uygulama ve gözlem derslerinin genel değerlendirmesi için hastanemiz toplantı salonun da hastanemiz başhekimi Uz.Dr. Müberra KULU ve Gaziosmanpaşa Üniversitesinden  PDR bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Tahsin İLHAN başkanlığında, hastanemiz idarecilerinin, servis sorumluları ve eğitim hemşiresinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yaptık. Bu toplantıda iş birliğinin kazanımları değerlendirildi. Tokat Ruh Sağlığı Hastanesi olarak paydaş kurumlarla ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.